Nike: Η Δόξα μάς ανήκει

Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ «Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ» ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ Η Nike έχει δημιουργήσει μια καμπάνια για να γιορτάσει τις κοινές ποδοσφαιρικές αξίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, καθώς οι δυο ομάδες προετοιμάζονται για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του Σαββάτου στο Λονδίνο.
 
Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά, καθώς
και οι δύο έχουν παράδοση στο συναρπαστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, και οι δύο έχουν κερδίσει τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των χωρών τους και τέλος και οι δύο στοχεύουν στην κατάκτηση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διάκρισης σε επίπεδο συλλόγων στην Ευρώπη για τέταρτη φορά. Η εκστρατεία, με τίτλο «Η δόξα μάς ανήκει» τιμά και τις δύο πλευρές ως ισάξιες για τη νίκη, ενώ παράλληλα πυροδοτεί τον ανταγωνισμό και την αντιπαράθεση μεταξύ των φιλάθλων για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. 
 
Το τηλεοπτικό σποτ δείχνει μονταρισμένες δηλώσεις παικτών και από τις δύο ομάδες να μιλούν απευθείας στην κάμερα εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν τη νίκη. Τα λόγια τους θα μπορούσαν να ισχύουν για οποιαδήποτε ομάδα. Καθώς ο διάλογος προχωράει, αυξάνεται και η ένταση, η οποία κορυφώνεται με μια ξεκάθαρη δήλωση προθέσεων που σκιαγραφεί την επερχόμενη μάχη.Οι έντυπες και ψηφιακές διαφημίσεις ενισχύουν το μήνυμα: Εικόνες και φράσεις των παικτών γίνονται ένα σε συνδυασμό με χρώματα και γραφικά.
Το τηλεοπτικό σποτ μπορείτε να το δείτε στη σελίδα facebook.com/NikeFootballGreeceΜε τα μάτια της Ευρώπη και ολόκληρου του κόσμου στραμμένα πάνω τους το Σάββατο, οι 22 παίκτες έχουν μόνο ένα μήνυμα «Η δόξα μας ανήκει»
Keywords
Τυχαία Θέματα