Turkish Airlines με ασφάλεια

Η ασφάλεια για μία αεροπορική εταιρία είναι ο με απόσταση πιο σημαντικός τομέας. Η Turkish Airlines με μεγάλη αυστηρότητα τηρεί τους διεθνής κανόνες, που οφείλουν να τηρούν όλες οι αεροπορικές εταιρίες. Στο πώς όμως θα παρουσιάσει τους κανόνες ασφαλείας στους επιβάτες και το κοινό της, δεν υπάρχουν… κανόνες. Επέλεξε λοιπόν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, συνδυάζοντας την ουσία με το χιούμορ (για πολλούς είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να πεις τα πιο σοβαρά πράγματα) με πρωταγωνιστές τους
ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι μετά το διαφημιστικό σποτ που είχαν γυρίσει πριν από λίγο καιρό οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, τώρα ο Ρούνει, ο Φλέτσερ, ο Σμάλινγκ, ο  Νάνι, ο Ράφαελ και ο Φάμπιο Ντα Σίλβα άφησαν για λίγο τα γήπεδα, πήγαν στο στούντιο της Turkish Airlines και με έναν μοναδικό τρόπο μας δείχνουν τί… δεν πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια.Το βίντεο είναι πραγματικά εξαιρετικό και μπορείτε να το δείτε στην επίσημη σελίδα της THY στο Facebook, στη διεύθυνση: facebook.com/turkishairlinesΑν πάλι θέλετε να δείτε τα παρασκήνια των γυρισμάτων και να απολαύσετε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διασκέδασαν τον διαφορετικό ρόλο που υποδύθηκαν, μπορείτε να το κάνετε πατώντας στη διεύθυνση: wtrns.fr/l96GShsNsc2ngoΣχετικά με την Turkish Airlines:
Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 169 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 178 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 41 εγχώριους και 137 διεθνείς. Επισκεφτείτε το site: turkishairlines.com για περισσότερες πληροφορίες.Σχετικά με την Star Alliance:
Η Turkish Airlines είναι μέλος του δικτύου της Star Alliance, η οποία ιδρύθηκε το 1997. Παγκοσμίως, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει 21.000 καθημερινές πτήσεις σε 1.160 προορισμούς σε 181 χώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα