Ατομικό για τέσσερις στη Λάρισα

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση της Λάρισας. Σίμιτς, Αμπουμπακάρι, Πλιάγκας, Ρομέου κάνουν… αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επέστρεψαν οι ξένοι, πλην του Κουζέν.
Στο προπονητήριο των Δένδρων έδωσαν το παρών σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας. Οι «βυσσινί» επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα,
οι Σίμιτς, Αμπουμπακάρι, Πλιάγκας και Ρομέου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σήμερα και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να ενταχθούν στο ομαδικό. Ωστόσο, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, την Πέμπτη αναμένεται να γνωστοποιηθεί αν θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πανκράτ και Ταλ, που είχαν πάρει μια μέρα επιπλέον άδεια, επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά, όπως και ο Καμίλ Τσοντοφάλσκι, ο οποίος ξέχασε την αλλαγή της ώρα και έχασε την πτήση του από τη Σλοβακία χθες.

Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας του κάμπου για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» του Βορρά θα συνεχιστεί αύριο το πρωί με μια προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί ξανά στα Δένδρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα