Ανεβάζει στροφές ο Πανκράτ

19:12 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ατομικό για… τέσσερις είχε η προπόνηση της Τετάρτης για τη Λάρισα, με τον Πανκράτ να «τρέχει» να προλάβει το εντός έδρας ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Έτοιμοι οι Σίμιτς και Πλιάγκας, επέστρεψε ο Βενετίδης.Το πρωί της Τετάρτης συνεχίστηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Νίκος Κωστένογλου στους παίκτες του, με το ίδιο να έρχεται αντιμέτωπος
με πολλά... προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι τραυματίες Πανκράτ (τράβηγμα), Τουμέρ (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Ιγκλέσιας (ερεθισμός έσω πλαγίου) και Ρομέου (ενοχλήσεις στον χόνδρο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους τρεις πρώτους να ενδέχεται να προλάβουν το κυριακάτικο ματς στο «AEL FC ARENA». Επιπλέον, από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ταλ που θα εκτίσει την ποινή του, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Αμπουμπακάρι για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα για τον τεχνικό των «βυσσινί» είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους Σίμιτς και Πλιάγκα, οι οποίοι είναι έτοιμοι ενώ επέστρεψε και ο Βενετίδης που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα