Απαρτία, ραδιόφωνο, Θανάσης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των playoffs με τη Μπαρτσελόνα χωρίς προβλήματα, μία συνέντευξη... α λα καταλανικά και τον Θανάση Γιαννακόπουλο μόνιμο κάτοικο ΟΑΚΑΠαναθηναϊκός έκανε χθες βράδυ το 2-1 και σε λίγες ώρες ευελπιστεί να... τριτώσει το καλό, κάτι που θα τον στείλει σε ακόμη ένα Final Four,
αυτή τη φορά στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης. Το έργο του για τέταρτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες δεν αναμένεται εύκολο, καθότι αντίπαλος είναι η κάτοχος του τίτλου κι οικοδέσποινα της τελικής φάσης, ωστόσο, στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν πως όλα τα πάνε κατ' ευχήν.

Η αισιοδοξία δεν εκφράζεται με πολλά λόγια, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει επιλέξει να κρατήσει τους παίκτες του όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται από τον... υπόλοιπο κόσμο. Ο ίδιος, πάντως, δεν χάλασε χατίρι στο Radio Catalunya, που βρέθηκε στο δημοσιογραφικό 15λεπτο της απογευματινής προπόνησης.

Με το τέλος της ο «Ζοτς» είδε και πάλι του απουσιολόγιό του να είναι λευκό και περιμένει απ' όλους να συνεχίσουν αύριο βράδυ στον δρόμο που έχουν χαράξει τις τελευταίες ημέρες.

Το ίδιο περιμένει κι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, που θα δώσει την είδηση όταν δε θα είναι στο κλειστό κοντά στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα