Διαιτησία, διαιτησία, διαιτησία

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με πρωτεργάτη τον Ναβάρο επιμένουν να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία προετοιμάζοντας κλίμα για το τέταρτο παιχνίδι, αφού όπως είπε ο Λόρμπεκ «ίσως επηρεάζονται από την εξέδρα».
Ο σούπερ σταρ των Καταλανών έχει χρεωθεί με δυο τεχνικές ποινές στα ισάριθμα τελευταία ματς με τον Παναθηναϊκό και όταν ερωτήθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους σχετικά με τον σεβασμό των διαιτητών προς το πρόσωπο του απάντησε πως «το σκέφτηκα. Την δεύτερη δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Έπαιξα πολύ καλή άμυνα» αναφερόμενος
στην προσπάθεια του να εκμαιεύσει επιθετικό φάουλ του Νίκολας.

Η ασφυκτική άμυνα που εφαρμόζουν οι «πράσινοι» πάνω του κατ’ εντολή του Ομπράντοβιτς του αφήνει ελάχιστα περιθώρια για αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες. Σύμφωνα με το σκεπτικό του Ναβάρο ωστόσο, «έχουν επιλέξει να με μαρκάρουν παίζω καλά, αλλά θέλω να βοηθήσω και άλλο. Δεν με πειράζει που με μαρκάρουν έτσι, γιατί μπορεί να κάνω λιγότερα σουτ, αλλά οι συμπαίκτες μου έχουν περισσότερες επιλογές. Γενικά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ και στην ευστοχία μας στις βολές».

Τέλος, σε ερώτηση για τη δεινή θέση που βρίσκονται οι πρωταθλητές Ευρώπης εξήγησε πως «κάθε σεζόν είναι διαφορετική και φέτος είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να βγούμε έξω να παίξουμε. Σε κάθε παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο κινήθηκε και ο Έραζεμ Λόρμπεκ, οποίος όταν ρωτήθηκε για το κλίμα που έφτιαξαν οι 20.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σχολίασε πως «δεν μας επηρεάζει η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά ίσως επηρεάζει τα σφυρίγματα των διαιτητών».
Keywords
Τυχαία Θέματα