To... format του Καϊμακόγλου!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου, μιλώντας στο gazzetta.gr, έπειτα τα delete και shift+delete, θέλει πλέον format, μέχρι να έρθει η ώρα να γιορτάσει με τον μπασκετικό κόσμο του Παναθηναϊκού την σπουδαία πρόκριση!Η ήττα στη Βαρκελώνη τον ανάγκασε να μιλήσει για delete. Δύο ημέρες αργότερα η νίκη στο Palau Blaugrana
τον έστειλε για shift-delete. Το 2-1 στο «καυτό» ΟΑΚΑ δεν άφησε άλλα πλήκτρα ελεύθερα και πέρασε στο format! Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» εξήγησε στο gazzetta.gr τι πρέπει να κάνει μαζί με τους συμπαίκτες του για να έρθει η πολυπόθητη τρίτη νίκη.

«Μία λέξη θα πω. Άρχισα με delete, πήγα στο shift+delete, τώρα υπάρχει το ολοκληρωτικό. Θα συνεχίσω την ακολουθία μόνο και μόνο επειδή το αρχίσαμε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το format είναι το επόμενο! Που σημαίνει οριστική διαγραφή για όλα, τα πάντα. Πέρα από την πλάκα, κάναμε ένα σπουδαίο βήμα, αλλά, αν θέλουμε να το ολοκληρώσουμε, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι ένα παιχνίδι την Πέμπτη, ένας μεγάλος "τελικός" για εμάς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Αν θέλουμε να μιλάμε για νίκη επί του αντιπάλου, γιατί στην ουσία στα τρία παιχνίδια κρίνεται, άρα αυτή θα είναι όταν κάνουμε και την τρίτη νίκη. Θα πρέπει να έρθουμε αύριο δυνατά, να παίξουμε αντίστοιχα όπως θα παίξουν κι αυτοί, γιατί θα είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου γι' αυτούς. Να παίξουμε κι εμείς ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, αλλά όχι να μας αγχώσει. Να μας δώσει έξτρα ενέργεια και κίνητρο, να καταφέρουμε να πάρουμε μέσα στο γήπεδό μας άλλη μία νίκη και την πρόκριση».

Έπειτα το 2-1 οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε μία τεράστια ανατροπή απέναντι στην κάτοχο του τίτλου. Ο 28χρονος θεωρεί πως αυτή θα είναι κι η καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι έτρεξαν να τους αμφισβητήσουν και να τους βγάλουν από νωρίς εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

«Τις απαντήσεις τις δίνουμε μέσα στο γήπεδο. Καλύτερα να τις δώσουμε την Πέμπτη» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Εμείς πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, οι οποίες έχουν συνδυαστεί και με δύο νίκες και με μία παραλίγο στην εκπνοή. Αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε χθες, τα καινούρια πράγματα που έβαλε η Μπαρτσελόνα, να κάνουμε τις δικές μας προσθαφαιρέσεις και να μπούμε δυνατά για να καταφέρουμε να κάνουμε το 3-1.

Το «τριφύλλι» διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας (σ.σ. 78,2π.), ωστόσο, για τον Καϊμακόγλου η άμυνα είναι αυτή που δείχνει το δρόμο.

«Προσωπική άποψή μου είναι ότι η άμυνα δίνει τις νίκες. Μη ξεγελιόμαστε ότι έχουμε κάνει μεγάλα σκορ. Πιστεύω ότι έχουμε κρατήσει τους βασικούς δημιουργούς της Μπαρτσελόνα χαμηλά. Μπορεί να σκοράρουν μερικοί πολλούς πόντους, αλλά δεν κάνουν τη ζημιά που έκαναν όλη τη χρονιά. Νομίζω ότι, όπως παίζουμε και θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε με το ίδιο πλάνο, οι αντίπαλοί μας έχουν μπερδευτεί. Βέβαια, ήρθαν πολύ πιο προετοιμασμένοι. Το έδειξαν χθες. Στο video κάναμε την ανάλυση, είδαμε πολλά καινούρια πράγμ
Keywords
Τυχαία Θέματα