Απάντηση Χόρνερ σε Χάμιλτον

Ο Κρίστιαν Χόρνερ απάντησε στις δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον ότι η Red Bull είναι απλά μια εταιρεία ποτών, λέγοντας πως η αυστριακή ομάδα είναι κάτι παραπάνω και τονίζοντας ότι είναι σημαντική ομάδα.
Λίγες μέρες πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula1 ο Λιούις Χάμιλτον θέλησε να… πυροδοτήσει λίγο την ατμόσφαιρα στην Αυστραλία. Την Τετάρτη προέβη στη δήλωση ότι η Red Bull
είναι μόνο μια εταιρεία ποτών. Αυτή, όμως, δεν έμεινε αναπάντητη από τους «κόκκινους ταύρους».

Συγκεκριμένα, ο Κρίστιαν Χόρνερ στο περιθώριο του εναρκτήριου Γκραν Πρι δήλωσε πως η αυστριακή ομάδα είναι κάτι παραπάνω από μια εταιρεία ποτών. «Δεν ξέρω πως το είπε αυτό, αλλά για εταιρία ποτών «χτυπήσαμε» μια κατασκευάστρια εταιρία με τις πηγές που έχει η McLaren. Συνεπώς, δεν ξέρω πως το είπε αυτό. Είμαστε κάτι παραπάνω από μια εταιρία ποτών.

Σε τελική ανάλυση όλα φαίνονται στην πίστα. Έχουμε κερδίσει 15 γκραν πρι στα δύο τελευταία πρωταθλήματα, έχουμε κερδίσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Είμαστε πολύ σημαντικοί για την επιχείρηση και για αυτά που έχουμε πετύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα», ήταν τα λόγια του αφεντικού των πρωταθλητών.
Keywords
Τυχαία Θέματα