Φιλικό με Χερσόνησο ο Εργοτέλης

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Εργοτέλη για το εντός έδρας ματς της επόμενης Κυριακής (3/4) με τον Ηρακλή. Φιλικό θα δώσει το πρωινό του Σαββάτου η ομάδα με τη Χερσόνησο στο Παγκρήτιο στάδιο.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Εργοτέλη εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή λόγω διακοπής του Πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν,
το πρόγραμμα της ομάδας του Ηρακλείου αφιερώθηκε σε παιχνίδια με μπάλα, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Από εκεί και πέρα, μοναδικό «πονοκέφαλο» για τον Νίκο Καραγεωργίου αποτελούν οι τραυματίες Λεάλ και Ορφανός, που ακολούθησαν για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο 29χρονος Έλληνας από ενοχλήσεις στη γάμπα.

Τέλος, το Σάββατο το πρωί στις 11.00 ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τη Χερσόνησο σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος με τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα