Επιστρέφουν την Δευτέρα

Στο γήπεδο την έβγαλαν οι παίκτες του Ηρακλή ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο Γιώργος Παράσχος είδες τους παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων.
Προπόνηση και σήμερα, ανήμερα της Επετείου της 25ης Μαρτίου, για τον Ηρακλή
στην Μίκρα. Το πρόγραμμα ήταν πρωινό και περιελάμβανε προπονησιακού χαρακτήρα δίτερμα με την ομάδα Κ20, με τον Γιώργο Παράσχο να προσφέρει την ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες, μέχρι τώρα.Διήμερο ρεπόΤο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ρεπό για το σαββατοκύριακο και θα επανέλθει στις προπονήσεις από την Δευτέρα 28/03, με απογευματινό πρόγραμμα (17:00), στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, οπότε και θα αρχίσει σε (ουσιαστικό επίπεδο) η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.Οι τραυματίεςΌσον αφορά στους τραυματίες, τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για τον Μανώλη Παπαστεριανό και τον Πάμπλο Λίμα. Αμφότεροι, από Δευτέρα επανέρχονται στις προπονήσεις και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το Παγκρήτιο. Ο αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής, επίσης θα δοκιμάσει να επανέλθει από την Δευτέρα και, αν δεν επανερεθιστεί το γόνατο, που τον ταλαιπωρεί, θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.Σύσκεψη για την Ακαδημία
Το σημαντικό για τη λειτουργία της ΠΑΕ και την προοπτική της ομάδας, θέμα της Ακαδημίας, απασχολεί σε επίπεδο προτεραιοτήτων την Διοίκηση. Μάλιστα, με ακριβώς αυτό το αντικείμενο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των διοικούντων με τον Τεχνικό Υπεύθυνο Υποδομής, κ. Κώστα Ηλιάδη και τους προπονητές των Τμημάτων. Η Διοίκηση ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα χρηματοδότησης της Υποδομής και συζητήθηκε διεξοδικά η διαδικασία διευθέτησης όλων των αμοιβαίου ενδιαφέροντος λειτουργικών ζητημάτων.Πληρωμές στην ΠΑΕΜε βάση την πρόσφατη δέσμευση της διοίκησης της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε  μισθοδοσία στους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος και στους διοικητικούς υπαλλήλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα