ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ… ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Με μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με τους πρώτους έντεκα που παρέταξε την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ προτίθεται να παρατάξει τον Απόλλωνα στον αγώνα με τον Εθνικό στο Τσίρειο Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Marfin Laiki, ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, Ντιντιέ Ολέ Νικόλ.

Ο Γάλλος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία της ομάδας

στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο τον ωθεί στο να αντιμετωπίσει τον Εθνικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τον Κιρόφσκι να παίρνει τη θέση του Ζοάο Πάολο.

Ο Γάλλος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1:

Σβαλόφσκι, Κόλαρ, Σίκιμιτς, Μερκής (ή Νεβά), Λόπες, Χαμντανί, Οσενί, Νορό, Σταύρου, Νούνιες και Κιρόφσκι (ή Ζοάο Πάολο).

Οι "κυανόλευκοι" θα... κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη έτσι ώστε να ανέλθουν στον βαθμολογικό πίνακα. Άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα, τον οποίο τον αντιμετωπίζουν ως τον κρισιμότερο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.

Η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία με τη συμπαράσταση 4.500 περίπου οπαδών τους θα επιδιώξει να φτάσει στη δεύτερη φετινή της νίκη.

«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ)

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

"ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ" (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα