4-4-2... ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Σε σχηματισμό 4-4-2 (4-4-1-1), τον οποίο είχε δοκιμάσει στο πρώτο μέρος, αλλά και σε μερικά στάδια στην επανάληψη του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Οθέλλο, κάνει σκέψεις για να παρατάξει την Ανόρθωση στον αγώνα με τον Άρη ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Ρόνι Λέβι, ο οποίος παράλληλα θα πραγματοποιήσει το επίσημό του ντεμπούτο στον πάγκο της "Κυρίας".

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Ισραηλινός τεχνικός πιθανότατα θα πραγματοποιήσει δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους έντεκα που

είχε παρατάξει στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Αθηένου.

Θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν οι Οκκάς και Ρέζεκ, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές Ομάδες, ενώ εκτός θα μείνουν δύο εκ των Ρονκάτο, Λαμπόρδε και Ράμος.

Οι υπόλοιποι οκτώ θα παραμείνουν οι ίδιοι, δηλαδή ο Κόζατσικ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τόμασιτς και Κόλιν, αριστερό μπακ ο Λεϊβακαμπέσι και δεξί ο Τζανίσιο. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ανγκέλοφ και Μαρκίνιος, με το Βραζιλιάνο να έχει ένα πιο δημιουργικό παρά ανασταλτικό ρόλο, ενώ ο ένας εκ των δύο επιθετικών θα είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά τους Οκκά και Ρέζεκ, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας πιθανότατα θ' αγωνιστεί πίσω από τον Κωνσταντίνου, ενώ ο Τσέχος στα "φτερά", μ' έναν εκ των Λαμπόρδε, Ράμος και Ρονκάτο -ο οποίος έχει και τις πιο πολλές πιθανότητες- να είναι στο άλλο άκρο της μεσαίας γραμμής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μοναδική αλλαγή που προτίθεται να κάνει ο κύριος Λέβι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Αλκή θα είναι ο Τζανίσιο αντί του Άντιτς.

ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ Ο... ΡΕΖΕΚ

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΚΚΑ)

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ... ΚΟΛΙΝ

ΛΕΒΙ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΟΚΚΑ &ΡΕΖΕΚ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΛΙΤΕΞ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα