Ανακοίνωση - κόλαφος από Παναχαϊκή!

Πυρά προς πολλές κατευθύνσεις εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κάνοντας λόγο για «σφαγιαστικές» διαιτησίες και αφήνοντας αιχμές για τη στάση του αστυνομικού διευθυντή, Αντώνη Αγγελόπουλου.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τα εξής:

1)Διαμαρτύρεται εντονότατα για την σφαγιαστική διαιτησία επιπέδου Καλόπουλου, του διαιτητή Ζαχαριουδάκη από τον σύνδεσμο Ηρακλείου
Κρήτης.

Αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα παραδώσει την κασέτα του αγώνα στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και στον κ. Γιαννόπουλο υπεύθυνο στην ΚΕΔ για τους ορισμούς διαιτησίας σε αγώνες πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

Επί 90 λεπτά ο συγκεκριμένος διαιτητής εκτελεστής μιμήθηκε τους Κοεμτζίδη, Αγγελάκη στα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Βύζαντα Μεγάρων και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να στερήσει από την Παναχαϊκή αυτό που δικαιούται στον αγωνιστικό χώρο δηλαδή ένα σκορ 6-0, προσπαθούσε να κρατήσει το επίπεδο του σκορ σε χαμηλό επίπεδο επιτρέποντας στους μισθοφόρους γυρολόγους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ΡΟΥΦ Χαλιμούρδα, Κοκολάκη, Πέτρου να παίζουν με εγκληματικό τρόπο μη δείχνοντας τους την απευθείας κόκκινη κάρτα τουλάχιστον σε 5 περιπτώσει και όταν είδε πως η ανωτερότητα της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να επιτρέψει να εκτελεστεί το σχέδιο του αποφάσισε να την αποδεκατίσει αποβάλλοντας τον καλύτερο παίκτη της Hourtado και μάλιστα με απευθείας κόκκινη κάρτα με σκοπό να μην παίξει στον επόμενο τελικό την επόμενη Τετάρτη με τον Απόλλωνα Αθηνών.

Η άποψη της Παναχαϊκής είναι πως ο συγκεκριμένος διαιτητής ήρθε για να κάνει διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος της Παναχαϊκής με σκοπό να ωφελήσει ανταγωνίστριες ομάδες και αυτό το υποψιαστήκαμε από την ημέρα που ορίστηκε διαιτητής από την Κρήτη να διευθύνει παιχνίδι στην Πάτρα.

Ότι και αν κάνει το κύκλωμα που τα προηγούμενα 2 χρόνια στέρησε από την Παναχαϊκή την άνοδο δεν θα καταφέρει τίποτα.

Η Παναχαϊκή είναι ομάδα Σούπερ Λίγκα και το έχουν καταλάβει όλοι.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την απορία της : Αυτές οι αντρούκλες Γκόφας, Ανδρεαδάκης, Γιαννιτσανάκης, Μπαρμπούδης, Βελέτζας, Πανταζόπουλος λένε ότι δύο και μόνο άνθρωποι οι Κούγιας και Φυντάνης τους έδειραν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο και να θέλουν να τους πιστέψει έστω και ο πρόεδρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ?

Ειδικά δε ο Βελέτζας έχει να πει τίποτα για το τι γινόταν στον Ακράτητο και στην Ηλιούπολη που ήταν και οι μόνες ομάδες που έχει παίξει ποδόσφαιρο ?
Αλήθεια ρε αντρούκλες που χτυπηθήκατε?
Και πείτε τι σας είπαν στο νοσοκομείο?
Δείξτε έστω και ένα μώλωπα..

3)Για τον δήθεν πρόεδρο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ γνωστό οικονομικό εξυγιαντή του Δήμου Αθηναίων βλέπε οικονομική διαχείριση ραδιοφωνικού σταθμού 9.84 αλλά και για τον έντιμο και ερευνητή δημοσιογράφο της εφημερίδας SportDay και συνεργάτη του Sportfmpatras Μιχάλη Aνδρεαδάκη η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα βγάλει ανακοίνωση αύριο

4) Επικοινωνία με τον υπαρ
Keywords
Τυχαία Θέματα