Αυτά είπαν Τεννές, «Αναστό»

Ο Νίκος Αναστάπουλος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την νίκη επί του Παναιτωλικού ενώ ο Μπάμπης Τεννές στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.


Αναλυτικά:

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Παναιτωλικού):
«Θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που έκανε μια φάση και γκολ. Δεν χαλάει η ψυχολογία μας, και στο τέλος θα πετύχουμε την άνοδο που είναι το όνειρό μας. Έχουμε εμπιστοσύνη
στην ομάδα μας, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Η ομάδα μας ειδικά στο χώρο του κέντρου είχε τον έλεγχο του αγώνα. Πιστεύω ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δεν είχαμε πίεση και πιστεύαμε ότι θα φέρναμε τον αγώνα στα ίσα. Μπορεί να μην είχαμε την κλασσική χαμένη ευκαιρία, κάναμε όμως καλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Από την αρχή του παιχνιδιού, παρά το ότι παίζαμε σε μια καυτή έδρα, παίζαμε πολύ καλά. Τα πράγματα, σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία, δύσκολα θα αλλάξουν, εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου.»
Νίκος Αναστόπουλος (προπονητής ΟΦΗ):
«Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια. Έχουμε έξι παιχνίδια στα οποία θα διεκδικήσουμε την άνοδο. Θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι με ένα σκορ τουλάχιστον 3-0 καθώς δεν υπήρχαν φάσεις από τον αντίπαλο που έκανε μόνο μια, και αυτή από λάθος μας. Δεν χρειάζονται πανηγύρια, αλλά δουλειά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν μαζί με τους παίκτες, οι πρωταγωνιστές. Για όλους αυτούς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φεύγει πάντα ο κόσμος ευχαριστημένος. Μπράβο και στα παιδιά που από την αρχή έδειξαν ότι είμαστε το αφεντικό της αναμέτρησης. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε με τον Πανθρακικό και στον οποίο θα πάμε για τη νίκη. Δεν αλλάζει τίποτα. Η διαφορά μας από την κορυφή έπρεπε να μειωθεί εδώ και καιρό, αλλά έγινε τώρα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες μας ήταν καταπληκτικοί και προσπάθησαν για το καλύτερο.»
Keywords
Τυχαία Θέματα