iPhone 6 (4.7 ιντσών), 19 Σεπτεμβρίου με πτώση στην τιμή;

Αν και το iPhone 6 δεν είναι ακόμα επίσημο, όπως μας έχει συνηθίσει η Apple θα το δούμε προς το φθινόπωρο με τη διαφορά ότι φέτος έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη και σε δυο εκδόσεις. Επίσης τον Σεπτέμβριο περιμένουμε δυο νέα iPads με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το πολυσυζητημένο iWatch το οποίο μένει να πάρει την έγκριση από την επιτροπή τροφίμων και φαρμάκων μιας και θα σχετίζεται με την υγεία.

Πριν

από λίγο καιρό η Deutsche Telekom είχε γνωστοποιήσει ότι το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνονται σήμερα και από τα κορεάτικα media.

Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, για πρώτη φορά ακούμε πληροφορίες και για την τιμή του επερχόμενου iPhone. Έστι λοιπόν, η έκδοση των 32 GB ενσωματωμένη μνήμη θα είναι στην Κίνα περίπου στα CNY 5,300 δηλαδή περίπου €625 ενώ τα 64GB στα CNY 6,300 περίπου €740. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πτώση στην τιμή καθώς τα 16GB του iPhone 5s κοστίζουν CNY 5,300 ενώ τα 64GB στα CNY 6,900. Ίσως να μην υπάρξει έκδοση 16GB.

Επομένως αν ισχύουν αυτές οι τιμές για την Κίνα, θα πρέπει να περιμένουμε πτώση τιμής και στην παγκόσμια αγορά. Οι παραπάνω τιμές αφορούν στην έκδοση των 4.7 ιντσών ενώ για το 5.5 ιντσών phablet δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστολογηθεί.


Keywords
Τυχαία Θέματα