iWatch, έρευνα δείχνει ότι το 14% θα το αγόραζε ακόμα και στα $350

To iWatch όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε, αναμένεται να βάλει την Apple σε μια καινούρια αγορά, εκείνη των wearables. Αν και η ύπαρξή του είναι ακόμη σε επίπεδο φημών και leaked πληροφοριών, η επενδυτική εταιρεία Piper Jaffray πραγματοποίησε μια έρευνα κατά την οποία μαθαίνουμε ότι το 14% των ερωτηθέντων είναι πρόθυμο να δώσει μέχρι και $350 για ένα έξυπνο ρολόι με το logo

της Apple επάνω.

Προφανώς αν η συσκευή είναι πιο οικονομική, θα υπάρξουν περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το iWatch θα κοστίζει από $250 έως $300. Σε αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο το ποσοστό ήταν στο 12%. Οι έφηβοι δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον, με το 17% να είναι θετικοί στην αγορά.

Η Apple αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά των φορετών συσκευών προς το τέλος του 2014 ακολουθώντας τη Samsung με τη σειρά Gear, το LG G Watch και το Motorola Moto 360, τα δυο τελευταία ίσως τα δούμε να παρουσιάζονται στο Google I/O.

Ωστόσο, η αγορά των smartwatches δεν έχει κάνει ακόμα το «μπαμ» καθώς δεν βλέπουμε ενθουσιασμό από τους καταναλωτές. Περιμένουμε να δούμε πως θα πάει τώρα που μπαίνουν κι άλλοι παίχτες στο παιχνίδι.

Αν και η τιμή δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την αγορά του iWatch περιμένουμε να δούμε το design και τις λειτουργίες του, όμως σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε, εσείς θα δίνατε 350 δολάρια για να το αποκτήσετε; Πόσα θα δίνατε για ένα smartwatch;

Keywords
Τυχαία Θέματα