Windows Phone 8.1 Blue, Πρεμιέρα με τα Nokia Goldfinger και Moneypenny;

Αν και οι Microsoft και Nokia δεν έχουν ακόμη διαθέσει τα Microsoft Windows Phone Update 3 (GDR3) με τις βελτιστοποιήσεις της Nokia «Lumia Black», συνεχίζουμε να διαβάζουμε φήμες για

τα Windows Phone 8.1 Blue. Τα Windows Phone 8.1 Blue θα φέρουν το αναβαθμισμένο κέντρο ειδοποιήσεων, καλύτερο multi-tasking και την υπηρεσία ψηφιακού βοηθού, με την κωδική ονομασία «Cortana».

Λέγεται, ότι οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν τα Windows Phone 8.1 Blue στο MWC (Mobile World Congress) στην Βαρκελώνη του χρόνου. O γνωστός λογαριασμός στο Twitter, @evleaks, διέρρευσε πριν από λίγο ότι οι δύο πρώτες συσκευές των Nokia και Microsoft που θα «ντεμπουτάρουν» στο MWC και θα «τρέχουν» Windows Phone 8.1 Blue έχουν τις κωδικές ονομασίες «Goldfinger» και «Moneypenny» (κάπου τις θυμόμαστε αυτές τις ονομασίες).

Δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για αυτές τις δύο συσκευές, ωστόσο λέγεται ότι η συσκευή Goldfinger, θα είναι η ναυαρχίδα της Nokia και θα είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία 3D Touch.

Φημολογείται, ότι η τεχνολογία 3D Touch είναι κάτι παρόμοιο με τις Air Gestures του Samsung Galaxy S4, αν και πολύ πιο εξελιγμένη. Η συσκευή θα διαθέτει έναν ξεχωριστό αισθητήρα για αυτή την τεχνολογία, που θα ανιχνεύει τις κινήσεις των χεριών, θα αναγνωρίζει το πρόσωπο κ.ά (μήπως… Kinect-ίζει λίγο η τεχνολογία;). Για να δούμε. Λογικά, όσο περνάει ο καιρός θα διαρρέουν όλο και περισσότερα στοιχεία για την τεχνολογία 3D Touch.

Keywords
Τυχαία Θέματα