Windows 9, διέρρευσαν screenshots

Μετά την κυκλοφορία των Windows 8 που από πολλούς θεωρήθηκε μεγάλη αποτυχία, η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει τα Windows 9 από τα οποία θα εξαρτηθούν πολλά. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει Windows Technical Preview αλλά προς το παρόν διέρρευσαν κάποια screenshots που δείχνουν

πως θα μοιάζει το επόμενο OS της Microsoft.

Οι παρακάτω εικόνες των Windows 9 έρχονται από δυο γερμανικά sites και είναι από την Windows Technical Preview έκδοση για developers.

Αρχικά βλέπουμε αλλαγές στην taskbar όπου υπάρχει ένας μεγεθυντικός φακός για αναζήτηση, ένα νέο εργαλείο που εμφανίζεται μαζί με το Windows home key. Επίσης υπάρχει ένα ειδικό «virtual desktop» button δίπλα στο search key.

Τα παραδοσιακά εικονίδια έχουν προσαρμοστεί ελαφρώς για να ταιριάζουν καλύτερα στο στις νέες flat γραμμές του Modern UI. Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο notification center και το Start panel έχει εμπλουτιστεί με metro-styled icons. Γενικά βλέπουμε ότι θα είναι ένα update που επιχειρεί να ανανεώσει το στυλ του λειτουργικού συστήματος χωρίς να μειώνει τη λειτουργικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα