Metal Gear Collection 2014

Έρχεται νέα συλλογή από την Kojima Productions;

Μια ανάρτηση του Hideo Kojima στο Twitter έδωσε τροφή για συζητήσεις, αφού στην φωτογραφία που την συνοδεύει αναφέρεται το κείμενο "Metal Gear Collection 2014", με τον ιθύνοντα της Kojima

Productions να σχολιάζει "Διαβάζοντας το script για το Tokyo Game Show 2014", κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες στην επικείμενη έκθεση στις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι φήμες κάνουν λόγο για μεταφορά των προηγούμενων Metal Gear Solid στις next-gen κονσόλες και πιθανότατα και στα PC. Θυμίζουμε ότι ο Hideo Kojima είχε αναφέρει ότι σκέφτονται να δημιουργήσουν ένα HD remake του Metal Gear Solid που κυκλοφόρησε αρχικά στο PSone το 1999. Μετά την πρώτη του κυκλοφορία, είχε διατεθεί και στα PC το 2000, αλλά και στο Gamecube το 2004 μέσω του Metal Gear Solid: The Twin Snakes. Αυτή τη φορά όμως, γίνεται λόγος για ανάπτυξη του πρώτου Metal Gear Solid πάνω στην Fox Engine.

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα teaser τρέιλερ που παρουσιάζει ένα μικρό κομμάτι από όσα θα δούμε από το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain στο Tokyo Game Show. Στο βίντεο θα δείτε την Quiet, την οποία είχαμε γνωρίσει πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν υπήρξαν αντιδράσεις για τους σέξυ χαρακτήρες του παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=d1esXaOwymM


Αν όντως πρόκειται για μια νέα συλλογή της σειράς, αυτή δε θα ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έχουν διατεθεί αρκετές collection όπως η Metal Gear Solid: The Legacy Collection για το PS3 και η Metal Gear Solid HD Collection για τα PS3, Xbox 360 και PS Vita. Μένει να δούμε σε τι αναφέρεται τελικά το Metal Gear Collection 2014 και αν όντως πρόκειται για μια νέα συλλογή.

Διαβάστε το review του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes από τον Μάνο Γρυπάρη. Θυμίζουμε ότι η Kojima Productions αυτό το καιρό αναπτύσσει το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, το οποίο αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2015 για PC, PS4, Xbox one, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα