OTE TV PVR, Ο δέκτης θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του δέκτη PVR και των αντίστοιχων υπηρεσιών από τον OTE TV όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες εδώ στο Techblog. Πρόκειται για απαίτηση πολλών συνδρομητών των υπηρεσιών OTE TV που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους προγραμμάτων αλλά και το pause στη live TV.

Οι συνδρομητές OTE TV που θα επιλέξουν τον νέο δέκτη PVR (Personal Video Recorder) θα έχουν τη δυνατότητα να παγώνουν τη ζωντανή μετάδοση των καναλιών για όλα τα κανάλια και να ανατρέχουν πίσω σε περιεχόμενο έως και 48 ώρες πριν κάτι που μέχρι σήμερα μπορούσαν να κάνουν μόνο οι συνδρομητές OTE TV μέσω IPTV και για ορισμένα κανάλια.

Επίσης με τον νέο δέκτη PVR θα μπορούν όσοι το επιλέξουν αν συνδέσουν πάνω του τον απλό δέκτη και να βλέπουν σε δύο τηλεοράσεις διαφορετικά κανάλια από το πρόγραμμα του OTE TV με κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή του νέου δέκτη PVR δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό πρόκειται να γίνει σύντομα ίσως και στις αρχές Οκτωβρίου.

OTE TV PVR, Ο δέκτης θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Keywords
Αναζητήσεις
οτε τν live pause, pvr ote 2 τηλεόρασεις
Τυχαία Θέματα