LG G3, QHD οθόνη 2560×1440 και μικροτερα bezel;

Samsung και HTC έχουν ανακοινώσει τις ναυαρχίδες τους για το 2014, η Sony έχει ανακοινώσει τα δικά της σχέδια για το Sony Xperia Z2 αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Αυτή που απομένει, είναι η LG. Οι φήμες για το LG G3 γίνονται όλο και πιο έντονες όσο περνάει ο καιρός και σήμερα πηγή μέσα από την εταιρεία

ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα έχει 5.5 ιντσών QHD οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440.

Η πηγή λοιπόν μέσα από την εταιρεία, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται στο Nixanbal, μας επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά της οθόνης και χαρακτηρίζει το κινητό ως εντυπωσιακό. Με οθόνη 5.5 ιντσών η συσκευή θα έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το Samsung Galaxy S5 και λογικά θα έχει πολύ λεπτά bezel.

Όσο για το design του LG G3 μάλλον θα ακολουθήσει την παράδοση του LG G2, δηλαδή με volume buttons στο πίσω μέρος και κατασκευή από πολυανθρακικό πλαστικό αλλά ματ αντί για γυαλιστερό. Επίσης, λέγεται ότι το καπάκι στο πίσω μέρος θα βγαίνει πράγμα που μας κάνει να υποθέτουμε ότι θα μπορεί να γίνεται επέκταση μνήμης μέσω microSD κάρτας.

Όπως είπαμε όλα τα φυσικά κουμπιά του θα είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος όπως και στο LG G2 αλλά θα είναι μικρότερα.

Για την κάμερα δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες αλλά από το mockup στην φωτογραφία βλέπουμε ότι θα έχει dual-shot flash.

Τέλος, η επίσημη ανακοίνωσή του από την LG αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα και αν οι φήμες τελικά επαληθευτούν το LG G3 θα είναι το πρώτο Quad HD smartphone που δεν έχει κατασκευαστεί από κινεζική εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα