Το PS4 ξεπερνά τις 7 εκατομμύρια πωλήσεις

Πολύ δυνατό ξεκίνημα, καθώς το PlayStation 4 αριθμεί πάνω από 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μέσα σε 6 μήνες.

Αναλογικά, μιλάμε για 27 κονσόλες κάθε λεπτό, διόλου άσχημα αν αναλογιστούμε πως ακόμα οι τίτλοι είναι περιορισμένοι. Πιο συγκεκριμένα, η λίστα παιχνιδιών περιλαμβάνει 64 διαθέσιμα για αγορά, εκ των οποίων τα 10 είναι αποκλειστικά για το PS4. Υπάρχουν ακόμη 150 τίτλοι σε ανάπτυξη και αναμένεται η κυκλοφορία τους μέσα στο 2014 και 2015.

Συνολικά, 20,5 εκατομμύρια παιχνίδια έχουν αγορασθεί, μαζί με τις ψηφιακές εκδόσεις, ενώ μετράμε 135 εκατομμύρια shares και 4,9 εκατομμύρια broadcasts σε Twitch και Ustream. Ακόμα και η Sony δείχνει έκπληκτη από τα νούμερα, ενώ η αναβάθμιση 1.70 δεν θα αργήσει να έρθει, σύμφωνα με τον Scott McCarthy, Διευθυντή οργάνωσης προϊόντος και καινοτομίας λογισμικού.

Η νέα αναβάθμιση θα περιέχει αρκετά καλούδια, πολλά από το feedback των φαν. Αρχικά, έχουμε την εισαγωγή του SHAREfactory. Το SHAREfactory είναι μια εφαρμογή για την επεξεργασία των gameplay βίντεο που περιλαμβάνει εργαλεία για την προσθήκη φίλτρων, μεταβάσεων, θεμάτων, κειμένων, μουσικής καθώς και δυνατότητα σχολιασμού σε picture-in-picture με την PlayStation Camera. Δείτε ένα μικρό βίντεο με τις δυνατότητες του:

Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεο σας στο Facebook ή να τα περάσετε σε ένα USB για να ανεβάσετε όπου εσείς θέλετε. Προστέθηκαν, επίσης, μερικές ακόμα επιλογές όπως να αλλάζετε τον χρόνο καταγραφής, με ποιους θα το μοιραστείτε και την δυνατότητα να καταγράψετε υλικό απευθείας από την έξοδο HDMI. Από την άλλη, η αναβάθμιση 1.70 με την λειτουργία auto-download επιτρέπει να προ-κατεβάσετε τα παιχνίδια μερικές μέρες πριν την κυκλοφορία τους, ώστε να είναι έτοιμα το δευτερόλεπτο που θα “ξεκλειδωθούν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα