Ζωντανός στο τέλος ο ΠΑΟΚ

21:32 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

Μέτριο παιχνίδι στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό να είναι ανώτερος και τον ΠΑΟΚ να χτυπά στο τέλος και να

ισοφαρίσει τελικά σε 1-1 γλιτώνοντας την ήττα.

Ένα κακό διώξιμο του Γλύκου στο 27ο λεπτό και ένα φοβερό σουτ του Τζιμπούρ έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό σε ένα πρώτο μέρος που δεν προσέφερε θέαμα. Ο ΠΑΟΚ είχε απειλήσει στο 10' με ένα σουτ του Ρομπέρ που "αναχαίτισε" ο Κάρολ ενώ ο Τζιμπούρ είχε... προειδοποιήσει με σουτ στο 12' και στο 14'. Μετά το γκολ η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη φάση στην επανάληψη όταν στο 53' ο Φουστέρ έκανε το σουτ και ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Ισπανός στο 65' βγήκε απέναντι από τον Γλύκο από πλάγια όμως θέση και το πλασέ του έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ απείλησε όταν ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, ο Φωτάκης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και τελικά ο Κάρολ έδιωξε σε κόρνερ. Όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τη νίκη όμως στο 88' ο Σαλπιγγίδης έκανε πολύ όμορφη ενέργεια και σέντρα με τον Αθανασιάδη να γράφει με προβολή το 1-1.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Έτο (46'Κωνσταντινίδης), Βιβιάν, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε, Ρομπέρ (74'Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης, Λόρενς (67'Λάζαρ), Αθανασιάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Μοδέστο (77'Φέισα), Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν (87'Γκρέκο), Τζιμπούρ (71'Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα