«Ζωντανή» η Κέρκυρα

19:40 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η Κέρκυρα, η οποία με δύο τέρματα του Κυβελίδη νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Ο Μπέλιτς το γκολ για τους φιλοξενούμενους, δύο δοκάρια ο ΑΟΚ.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα

η Κέρκυρα παίζοντας με αντεπιθέσεις σε δυο τελικές προσπάθειες που έκανε πέτυχε και δύο γκολ με τον Λεωνίδα Κυβελίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, καθώς και η Κέρκυρα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες με τον Κυβελίδη να πετύχει και άλλο τέρμα και δύο δοκάρια σε μια φάση με τους Λεόν και Γκέσιο. Από την άλλη ο Πλατανιάς είχε και πάλι την υπεροχή, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει μόνο με τον Μπέλιτς.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (15' λ.τρ. Αθανασίου), Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης, Γκέσιος, Λεόν, Κυβελίδης (87' Πετρούσης), Γιάντσης (72' Αγρίτης).

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Τετέ, Κανακούδης, Γκονζάλες (46' Γιακουμάκης), Καλαϊτζιτς, Δέντσας, Μαραγκουδάκης (16' λ.τρ. Αργυρόπουλος), Μιρτσέτα (68' Μπέλιτς), Γιάννου, Αναστασάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα