Μάντζιος έβαλε, Ράντμαν έβγαζε

19:27 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 24η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

Την περασμένη εβδομάδα, δυο φορές σημάδεψε το δοκάρι αλλά σήμερα ο Βαγγέλης Μάντζιος βρήκε στόχο και με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ατρομήτου χάρισε στην ομάδα του την εκτός έδρας

νίκη επί του Πανθρακικού με 1-0. Στο 32ο λεπτό έπειτα από δυο κεφαλιές των Ταυλαρίδη και Φυτανίδη, ο Μάντζιος με ωραίο σουτ έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο.
Στην επανάληψη η ομάδα του Περιστερίου είχε την ευκαιρία να "καθαρίσει" το παιχνίδι αλλά η προσπάθεια του Μπρίτο κατέληξε στο δοκάρι με τον Πανθρακικό να γίνεται πιεστικός αλλά να πέφτει πάνω στον Ράντμαν που ενήργησε αποτελεσματικά όταν δυο φορές ο Βαϊρουά επιχείρησε να τον νικήσει. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και με Μίνγκα, Παπαδόπουλο αλλά το τελικό σφύριγμα του Κομίνη βρήκε τον Ατρόμητο νικητή και τον Πανθρακικό να τα βάζει με την τύχη του.
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μουνάφο, Λαδάκης (66' Καστσελάν), Τζάνης (66' Μίνγκας), Βαϊρουά, Λουσέρο (77' Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ουντότζι (82' Σουμπίνιο), Μπρίτο (79' Ναπολεόνι), Επστάιν (67' Ιγκλέσιας), Μάντζιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα