Ζιντάν και Φίγκο νίκησαν Σέριγχαμ και Κόουλ (VIDEO)

08:12 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Κορυφαίες μορφές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζεύτηκαν την Κυριακή στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να προσφέρουν στιγμές ποδοσφαιρικού θεάματος για φιλανθρωπικούς λόγους.
65.000 κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την Αφρική και παρακολούθησε το τρίτο "Corazon Classic Match 2012" όπου από την μια μεριά ήταν οι παλαίμαχοι της Ρεάλ Μαδρίτης με Ζιντάν, Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ρεντόντο, Μοριέντες, Μπούγιο, Τσέντο, Ιέρο, Σαντσίς κ.α. και από την άλλη μεριά οι παλαίμαχοι

της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Κόουλ, Σέριγχαμ, Φαν Ντερ Σαρ, Γιόρκ, Γιόνσεν, Έργουιν, Μάρτιν, Σορπ, Ντόπλιν, Φόρτσουν, Μπλόκμβιστ κ.α.
Συγκίνηση υπήρξε και πριν το εναρκτήριο λάκτισμα από τον γνωστό Πιερλουίτζι Κολίνα, καθώς ο Φαμπρίς Μουάμπα της Μπόλτον, που έπαθε καρδιακό επεισόδιο πριν από 2 μήνες στον αγώνα Κυπέλλου με την Τότεναμ, να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει τη σέντρα!Για την ιστορία, οι παλαίμαχοι της Ρεάλ νίκησαν 3-2 αυτούς της Γιουνάιτεντ, με γκολ των Μοριέντες (8'), Φίγκο (11') και Ρεδόνδο (69'). Για τους Αγγλους σκόραραν οι Σαρπ (9') και Σέριγνχαμ (79').

Keywords
Τυχαία Θέματα