Φερέιρα και ανανεώσεις ενόψει για τον Παναθηναϊκό

07:57 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Την τρέχουσα εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και επίσημα η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι προσθήκες στο «τριφύλλι» θα κριθούν από το πόσοι παίκτες θα παραμείνουν στην Παιανία.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσεις για τους «πράσινους» με προτεραιότητα να αποτελεί την ανανέωση του συμβολαίου του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στο πράσινο... στρατόπεδο εκφράζουν αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση και θα συνεδριάσουν μέσα στις επόμενες ημέρες η διοικούσα επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να κατατεθεί στη συνέχεια και επισήμως μέσω mail η πρόταση στον Φερέιρα, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Πορτογαλία.

Επιπλέον, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με παίκτες για ανανεώσεις συμβολαίων και μειώσεις αποδοχών, ενώ θα συνεχιστούν οι υπογραφές νέων συμβολαίων από τους πιτσιρικάδες των ακαδημιών.

Ο Φερέιρα έχει εισηγηθεί την παραμονή του Νίκου Σπυρόπουλου αλλά και τουλάχιστον ενός εκ των Σαριέγκι ή Καντέ για το κέντρο της άμυνας. Δεδομένη είναι η πρόθεση της διοίκησης να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Καραγκούνη ενώ θεωρείται... αυτονόητο πως σε όλους θα γίνει πρόταση με μειωμένες απολαβές! Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να κρατήσει τον Κουίνσι, ο δανεισμός του οποίου από την Αλ Σαντ του Κατάρ έληξε.

Οι Λέτο, Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης θα κληθούν από τη διοίκηση για περικοπές και όλα τα ενδεχόμενα είναι... ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον τους. Ο Αργεντινός άσος ολοκληρώνει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας το πρόγραμμα αποκατάστασης στην Μπολόνια και ενδέχεται να έρθει στην Αθήνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο «τριφύλλι» θα στηριχθούν στα τμήματα υποδομής και μετά τον Χάρη Μαυρία, θα ακολουθήσουν οι Σπύρος Φουρλάνος και Στέφανος Καπίνο για επέκταση των συμβολαίων τους. Παράλληλα θα υπάρξει συνάντηση με τον Τάσο Λαγό για την επέκταση της συνεργασίας του με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα