Ξεχωρίζει τρεις παίκτες της ΑΕΚ ο Φάμπρι

09:00 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Φάμπρι να ετοιμάζεται να δείξει στους παίκτες του DVD με τα παιχνίδια της Ένωσης, κυρίως το πρόσφατο με τον Πλατανιά Χανίων.
Ο Ισπανός τεχνικός τις τελευταίες μέρες έχει μελετήσει

την Ένωση και θα ζητήσει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δώσουν λίγο περισσότερη προσοχή σε τρεις παίκτες τους οποίους ο Φάμπρι έχει ξεχωρίσει.
Ο ένας είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος με τον Φάμπρι να πιστεύει πως είναι σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο δεύτερος που έχει ξεχωρίσει ο Ισπανός είναι ο Γκερέιρο καθώς αυτός έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ ενώ εκτελεί και τα στημένα. Τέλος, ο τρίτος παίκτης της ΑΕΚ που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Κορδέρο τον οποίο θέλει οι παίκτες του να περιορίσουν την δράση του.
Κατά τα άλλα, στην σημερινή προπόνηση θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του Χαμπίμπ Σο και σε περίπτωση που ο Σενεγαλέζος μέσος κριθεί ανέτοιμος τότε ο Φάμπρι θα πρέπει να προχωρήσει σε μια σειρά αλλαγών στο βασικό σχήμα με δεδομένη και την απουσία του τραυματία Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα