Χωρίς Παπαδόπουλο στην Βοσνία

07:58 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 22 Μαρτίου η Εθνική Ελλάδας δίνει κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Βοσνία, στην Ζένιτσα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί. Η κατάσταση του Κυριάκου Παπαδόπουλου έχει παρουσιάσει βελτίωση αλλά ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και

έτσι κρίνεται ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό με την Βοσνία.
Σημειώνεται πως τελευταία φορά που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα ήταν στο φιλικό παιχνίδι του Νοεμβρίου κόντρα στην Ιρλανδία.
Η απουσία του Έλληνα στόπερ αποτελεί πλήγμα για την ομάδα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει πάρει παιχνίδια στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και δείχνει να έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της 12ης Οκτωβρίου κόντρα στην Βοσνία στο Φάληρο.
Οι άλλες λύσεις που εξετάζει ο Σάντος για παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας είναι ο Σιόβας και ο Μανωλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα