Βρύζας: Αύριο θα δουν ποιοι πραγματικά είμαστε

14:38 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σάββατο και σήμερα εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου για να στείλουν το δικό τους μήνυμα με τον Ζήση Βρύζα να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ έχει βρει πολλά εμπόδια αλλά αύριο θα δουν όλοι ποιος

πραγματικά είναι.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: «Ακολουθήσαμε τον δρόμο της υπευθυνότητας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις, παρόλου που είχαν ψηφιστεί, δεν βρήκαν αντίκρισμα. Στη συνέχεια, πήραμε την πρωτοβουλία να καταγγείλουμε την όλη κατάσταση και φτάνουμε σε ένα σημείο σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να πρέπει να δώσει μία απάντηση και στην πολιτεία και σε ότι αφορά τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και την ΕΠΟ. Άνθρωποι όπως ο κύριος Καρούτζος, στυμμένοι πίσω από ένα γραφείο σταματάνε επενδύσεις, σταματάνε όλη τη διάθεση που έχει ο κύριος Σαββίδης για να δώσει θέσεις εργασίας. Δε ζηταμε καμία χάρη, ζητάμε να πληρώσουμε, να γίνει το δίκαιο. Θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας, την αντίθεση για όλα αυτά τα εμπόδια που μας βάζουν. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα είναι η κατασκευή του προπονητικού στη Θέρμη. Επαναλαμβάνω για να αξιοποιήσει ένα βοσκότοπο, δωσει θέσεις εργασίας, να συμβάλει στην παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου. Σκεφτείτε κατά πόσο θα μπορούσε να συμβάλλει στην παιδεία του τόπου.
Σε ότι αφορά την ΕΠΟ θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός για το τι θα πω, είναι δημόσια κουβέντα, αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάνανε αλλαγές στον κανονισμό σε ότι αφορά και την εκλογή, αλλά όχι με το σωστό τρόπο. Οι αλλαγές αυτές είναι απαράδεκτες δεν αλλάζει τίποτα. Όπως επίσης για πρώτη φορά δέχονται να υπάρχει τρίτος βαθμός, δικαιοδοτικός για να μπορείς να ξεφύγεις, αλλά και επίσης είναι δυνατό μόνο για διεθνείς διαφορές, Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε μία διαφορά σε ότι αφορά τη τιμωρία μας και δεν υπάρχει τρίτος βαθμός να προσφύγουμε. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τα διακαιώματα του ΠΑΟΚ. Έχουμε βρει πάρα πολλά εμπόδια αλλά η ψυχή μας θα είναι αύριο στο δρόμο για να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε Ζητάμε ισονομία και δικαιοσύνη. Ελπίζω και εύχομαι αύριο όλοι να είμαστε στην Καμάρα ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση είτε πρόκειται για την πολιτεία είτε για τα θεσμικά πρόσωπα ποδοσφαίρου, ώστε να πιέσουμε για τα δίκαια συμφέροντα μας».
Καταλήγοντας, ο Ζήσης Βρύζας ρωτήθηκε για το θέμα των χρεών: «Μας είπαν ότι θα λυθεί εντός του καλοκαιριού. Οταν τους πίεσα μου είπαν για τέλη Ιουνίου. Το συλλαλητήριο θα είναι μόνο η αρχή».
Μίλησαν επίσης:
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής: «Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Για τα περισσότερα από αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες είσαστε ενημερωμένοι, εγώ επειδή χθες μίλησα με τους περισσότερους είμαι εδώ για να σας δώσω διευκρινίσεις. Η ΠΑΕ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, σαν ΠΑΟΚ είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, ισονομία».
Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: «Εκ μέρους της ΚΑΕ επειδή νιώσαμε πραγματικά την ανάγκη να συμπαρασταθούμε στα δίκαια αιτήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο θέμα της Θέρμης και στο θέμα των χρεών. Είναι δύο θέματα που παρόλο που έχουν δοθεί υποσχέσεις εδώ και ένα χρόνο περίπου, θα λυθούν. Ο κύριος Βρύζας ανέφερε πριν τον κύριο Καρούτζο, τον οποίο είχαμε τα ίδια προβλήματα για έξι μήνες στο Παλατάκι και παιδευόμασταν για γραφειοκρατικά θέματα. Έχουμε το δίκαιο με τη μεριά μας, ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και αυτό θα πάει μπροστά όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Και για αυτό είμαστε εδώ, δίπλα στον αγώνα και καλούμε όλο τον κόσμο αύριο στην Καμάρα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για την τεράστια βοήθεια που δίνει στην ομάδα του μπάσκετ και πιστεύω σε λίγο καιρό αυτή η ομάδα θα αλλάξει σελίδα».
Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, κ. Πέλλιος: «Ως πρόεδρος των βετεράνων, συμμετέχουμε και εμείς σε αυτό το συλλαλητήριο, εμείς που ματώσαμε χρόνια σε αυτόν τον στίβο, είμαστε κοντά στα δίκαια αιτήματα του ΠΑΟΚ, γιατί τα έχουμε βιώσει και τα θυμόμαστε από πολύ παλιά. Αύριο θα είμαστε όλοι στο συλλαλητήριο, όσοι αισθάνονται ΠΑΟΚτσήδες να είναι εκεί».
Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών: «Πριν από 24 χρόνια ο Μάκης μανάβης, είχε δώσει ένα σύνθημά σε ένα αντίστοιχο συλλαλητήριο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατο σφαγμένο, τους τρεις βαθμούς χάρισε στο κατεστημένο. Σήμερα ζούμε το ίδιο πράγμα, βέβαια τους βαθμούς δεν θα τους χαρίσουμε, ξέρουμε πολύ καλά πως έφτασε ο ΠΑΟΚ εδώ. Την αναγέννηση του εμείς του εμείς την πιέσαμε. Εμείς διώξαμε ανθρώπους που δεν ήθελαν το καλό του ΠΑΟΚ και τον έφτασαν εκεί που τον έφτασαν και δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον ξαναρίξει. Οι εξελίξεις οι τελευταίες και η τιμωρία για το αγωνιστικό τμήμα είναι το αποκορύφωμα. Δεν πάμε μόνο για το -3, πάμε για όλη την αντιμετώπιση και όλη την κοροϊδία που βλέπουμε ότι υπάρχει από κάποιους απέναντι στον ΠΑΟΚ., δεν θα τους περάσει είμαστε αποφασισμένοι. Είναι ιερό καθήκον να είναι όλοι αύριο εκεί. Όπως τρέχανε στον τελικό και παρακαλούσαν για ένα εισιτήριο στο ΟΑΚΑ, έτσι και αυριο πρέπει να τρέξουν. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο Ολυμπιακός και τελικός Κυπέλλου, είναι ιδέα και αυτό το πράγμα δεν πρέπει να το αφήσουμε να χαθεί. Είναι ξεκάθαρη η αδικία που υφίσταται η ομάδα, το οργανωμένο κομμάτι του κόσμου. Εδώ και ένα χρόνο διώκεται το οπαδικό κίνημα ως εγκληματική οργάνωση, έχουμε δώσει πάρα πολλά χρήματα για δικηγόρους και δικαστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα