Αντεμπαγιόρ: Του είπα να με ψάξει στο Google!

14:14 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η συνύπαρξη του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ειδυλλιακή όπως παραδέχεται και ο διεθνής επιθετικός ο οποίος αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Express, ο επιθετικός από το Τόγκο τόνισε: "Ο Μαντσίνι πάντα είχε τον τρόπο του και όταν ήρθε στον σύλλογο ήταν με ύφος... Δεν σε θέλω, θέλω να έρθει ο Μπαλοτέλι και να παίζει για εμένα, γιατί η συχνότητα που σκοράρεις δεν είναι καλή...
Είπα... OK, μάλλον λες για κάποιον άλλο... Του

είπα να με ψάξει στο ίντερνετ. Αυτό μου είπε, ότι η συχνότητα που σκόραρα δεν ήταν αρκετή για την Μάντσεστερ Σίτι. Του είπα να με γκουγκλάρει και να δει ότι ήμουν στο πρωτάθλημα για τέσσερα με πέντε χρόνια πριν πάω στη Σίτι. Να με γκουγκλάρει για να δει τι έχω κάνει σε αυτό το πρωτάθλημα".
Ο Αντεμπαγιόρ, που πλέον παίζει στην Τότεναμ, έδωσε απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι παίζει για ένα μεγάλο συμβόλαιο: "Όχι, δεν ξέρω γιατί ο κόσμος το λέει αυτό, ότι παίζω για ένα συμβόλαιο. Ποτέ δεν έπαιξα για ένα συμβόλαιο. Πάντα έχω συμβόλαιο τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας όπου πάω. Φίλε μου, αν υπογράψω ένα συμβόλαιο σήμερα που να λέει ότι αξίζω ένα εκατομμύριο λίρες, αύριο θέλω να είμαι στα δυο. Αν μου δώσουν δυο εκατομμύρια, εγώ θέλω δέκα. Στην Αφρική όταν ήμουν μικρός, έπαιζα για μπανάνες, για νερό".

Keywords
Τυχαία Θέματα