Βραβεία MTV: Στην κορυφή οι «Εκδικητές»

14:42 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στα Sony Pictures Studios του Λος Άντζελες τα MTV Movie Awards 2013.
Η ταινία «Οι εκδικητές» («The Avengers») του 2012, με πρωταγωνιστές όλους τους διάσημους σούπερ ήρωες, αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αποσπώντας τα βραβεία στις κατηγορίες «Καλύτερη Ταινία», «Καλύτερη

Μάχη» και «Καλύτερος Κακός Χαρακτήρας» για τον Τομ Χίντλστον.
Το βραβείο «Καλύτερης Ταινίας» παρουσίασε και απένειμε ο Μπραντ Πιτ, στο πλαίσιο προώθησης της δικής του ταινίας με τίτλο «World War Z». Ο διάσημος ηθοποιός απέφυγε το κόκκινο χαλί, ενώ δεν συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί.
Η 23άχρονη Τζένιφερ Λόρενς απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας» για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας» («Silver Linings Playbook»), ενώ το αντίστοιχο αντρικό βραβείο κέρδισε ο συμπρωταγωνιστής της, Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι δυο τους μάλιστα βραβεύτηκαν και στην κατηγορία «Καλύτερο φιλί», βραβείο που παρέλαβε μόνος του ο διάσημος ηθοποιός, καθώς η Λόρενς δεν παρευρέθη.
Με βραβείο στα χέρια αποχώρησαν και η Έμμα Γουάτσον για την συμμετοχή της στις ταινίες του «Harry Potter», ο Τέιλορ Λότνερ για τις καλύτερες ημίγυμνες σκηνές, ο Τζέιμι Φοξ αλλά και ο Γουίλ Φέρελ, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «Comedic Genius» για το πηγαίο χιούμορ του.
Παρουσιάστρια της βραδιάς - με ιδιαίτερες εμφανίσεις στη σκηνή - ήταν η κωμική ηθοποιός και συγγραφέας Ρέμπελ Γουίλσον, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το αμερικανικό κωμικό μιούζικαλ «Pitch Perfect», που έσπασε τα ταμεία φτάνοντας έως την τρίτη θέση του box office των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Γουίλσον ως υποψήφια απέσπασε τα βραβεία στις κατηγορίες «Best Musical Moment» και «Breakthrough Performance».
Τα MTV Movie Awards εκτός από τις κλασικές κατηγορίες βραβείων, περιλαμβάνουν κι άλλες πιο πρωτότυπες, αυτές ακριβώς που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα άλλα κινηματογραφικά βραβεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα