Κόντε: Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά

13:47 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, η Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Λάτσιο αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά όπως σημείωσε ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος πρόσθεσε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να νικήσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας την αντίπαλο της και να αυξήσει την διαφορά από την δεύτερη Νάπολι.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει την Λάτσιο φέτος. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να το πετύχουμε. Ζητάω από τους παίκτες μου να κάνουν αυτό που πρέπει για να φτάσουν στην νίκη. Όχι μόνο για λόγους γοήτρου αλλά

και βαθμολογικούς. Θέλουμε να μείνουμε μακριά από την Νάπολι".
Σε ερώτηση αν το πρωτάθλημα έχει κριθεί υπέρ της Γιουβέντους, ο Κόντε απάντησε: "Είδατε πως ο Βάλτερ Ματσάρι ακόμα πιστεύει πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Και εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα. Μέχρι να κατακτήσουμε μαθηματικά τον τίτλο, θα θεωρώ πως οι αντίπαλοι μας μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απόσταση. Το καλό είναι πως εμείς έχουμε περιθώριο για κάποιο στραβοπάτημα, εκείνοι όχι. Πάντως το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει κριθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα