Αμπιντάλ: Ποτέ δεν σκέφτηκα τον θάνατο

13:55 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο και μπόρεσε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως παρά τους φριχτούς πόνους που ένιωθε δεν σκέφτηκε ποτέ τον θάνατο.

Σε δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Όλοι έλεγαν για την μεταμόσχευση που έκανα αλλά στην πραγματικότητα έκανα τέσσερις ή πέντε επεμβάσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είχα χάσει συνολικά 19 κιλά. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον θάνατο και ξέρω πως ο Θεός αποφασίζει για αυτά τα πράγματα. Όμως υπέφερα".

Στην συνέχεια ο Αμπιντάλ δήλωσε: "Θυμάμαι μια Κυριακή δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο. Είχα ζητήσει από τους γιατρούς να με βάλουν σε κώμα. Μετά την τέταρτη επέμβαση που μου έγινε οι γιατροί είχαν βρει πολύ υγρό στην κοιλιά μου και αναρωτιούνταν πώς άντεχα τον πόνο. Όμως είμαι μαχητής και ήθελα να επιστρέψω για να ζήσω την ζωή μου όπως πριν".
Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο, ο Αμπιντάλ τόνισε: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με στυλ και αυτό σημαίνει... στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα