Βόλτα στην Πόλη για την Ντόρτμουντ!

23:48 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 0-4
Γήπεδο: Τουρκ Τέλεκομ Αρένα

Το 3Χ3 έκανε η Ντόρτμουντ, που κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Γαλατασαράι μέσα στην πόλη και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Η Ντόρτμουντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και το 6ο μόλις λεπτό πάγωσε την «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα». Οι παίκτες του Κλοπ έφυγαν στην κόντρα ιδανικά, ο Ρόις πέρασε τον Σεντζού κι έκανε το γύρισμα και ο Ομπαμεγιάνγκ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 14ο λεπτό η κεφαλιά του Άλτιντοπ πέρασε λίγο

άουτ και στο 18' οι Γερμανοί έκαναν το 2-0. Ο Πίστσεκ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Ομπαμεγιάνγκ εξ επαφής διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ στο 29' ο Σούμποτιτς έκοψε σωτήρια τον Μπουράκ. Στο 31' ο Ομπαμεγιάνγκ προ κενής εστίας σημάδεψε στο κεφάλι τον Καγιά, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Παπασταθόπουλου, έφυγε μόλις άουτ και τελικά στο 41' ήρθε το 3-0. Ο Καγκάβα έβγαλε για τον Ρόις κι εκείνος αφού σταμάτησε τη μπάλα ιδανικά, με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουσλέρα.

Στο 59' και στο 60' τα σουτ του Ρόις δε βρήκαν στόχο, ενώ στο 66' και ο Καγκάβα αστόχησε από ιδανική θέση. Αι στο 82ο λεπτό, ο Γκιντογκάν έβγαλε ιδανικά για τον Ράμος που πλάσαρε ψύχραιμα για το 4-0.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέγιες (62' Οζτέκιν), Καγιά, Σεντζού, Τσαμντάλ, Μέλο, Άλτιντοπ (61' Ντζεμαϊλί), Ινάν, Σνάιντερ, Μπουράκ Γιλμάζ, Πάντεφ (78' Τσολάκ)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Χούμελς (69' Γκιντογκάν), Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Κελ, Μπέντερ (55' Γκίντερ), Καγκάβα (82' Ράμος), Μχιταριάν, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα