Ζωντανός με Ρομπέρτο ο ΟΣΦΠ

23:42 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Μια κάκιστη στο πρώτο μέρος Γιουβέντους και ένας πολύ καλός Ρομπέρτο στο δεύτερο ήταν η συνταγή για τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Γιουβέντους που τον κράτησε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι "ερυθρόλευκοι"

απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Μαζουάκου έκανε την κούρσα και έκοψε για Μήτρογλου που πλάσαρε άουτ. Στο 7' ο Ντομίνγκες εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ αλλά ο Μπουφόν με μεγάλη επέμβαση είπε "όχι". Η Γιουβέντους απείλησε στο 12' όταν ο Τέβες από κοντά πλάσαρε και ο Ελαμπντελαουί έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Στο 20' ο Τέβες σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Τρία λεπτά μετά το μακρινό σουτ του Κασάμι δεν προβλημάτισε τον Μπουφόν. Ο Ντομίνγκες στο 27' έκανε πολύ ωραία ενέργεια και σούταρε μόλις άουτ και οκτώ λεπτά μετά ήρθε το γκολ. Ο Ντομίνγκες έκανε την κούρσα, έκοψε για τον Μήτρογλου που έδωσε σωστά στον επερχόμενο Κασάμι που με πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Πίρλο εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 54' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ του Μιλιβόγεβιτς. Έξι λεπτά μετά ο Κασάμι πλάσαρε από πλάγια θέση με την μπάλα να "γλύφει" το δοκάρι. Η Γιουβέντους στο 65' άγγιξε το γκολ όταν ο Μοράτα γύρισε μέσα στην περιοχή και εξ επαφής σούταρε πάνω στον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός επιθετικός στο 71' έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 73' είδε τον Μποτία με τάκλιν να σταματά το σουτ του. Ο Τέβες στο 76' από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο που έδιωξε με τα πόδια. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μοράτα σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Ρομπέρτο με μεγάλη επέμβαση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το σόου του Ισπανού γκολκίπερ συνεχίστηκε στο 86' που είπε όχι στο σουτ του Τέβες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (90'Γιαννούλης), Ντομίνγκες (84'Φουστέρ), Μήτρογλου (68'Αφελάι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ.Αλέγκρι): Μπουφόν, Ογκμπόνα (77'Περέιρα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα, Λιχστάινερ, Πίρλο (57'Μαρκίζιο), Πογκμπά, Βιντάλ, Μοράτα, Τέβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα