Βλέπουν χρήμα στον Άρη

09:34 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη η διοίκηση του Άρη θα έχει καταβάλει στους ποδοσφαιριστές έναντι των οφειλομένων, σύμφωνα με τους διακανονισμούς που υπέγραψαν για την αδειοδότηση της νέας σεζόν.
Την αρχή θα κάνουν οι παίκτες που ήταν προγραμματισμένο να πληρωθούν την πρώτη δόση των διακανονισμών στις 5 και 6 του μήνα, και τους είχε ζητηθεί να κάνουν υπομονή μερικές μέρες, και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των υπολοίπων.
Οι διοικούντες παρουσιάζονται έτοιμοι να τηρήσουν τη δέσμευσή τους, αφού δεν μπορεί να πάρει άλλη αναβολή το συγκεκριμένο

θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον τρόπο και τον χρόνο των πληρωμών ενημερώθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε με τους συμπαίκτες του.
Πληρωμές θα γίνουν ακόμη και στο προσωπικό που, επίσης, έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα. Ουσιαστικά πρόκειται για εκταμίευση της πρώτης δόσης από τη δανειακή σύμβαση με τον όμιλο του εξωτερικού, για την οποία γίνονταν ενέργειες τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς έπρεπε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα