Οι υποψηφιοι αντι-Βαλβέρδε

08:57 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία και την νέα σεζόν δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού με την κρίσιμη συνάντηση του Βάσκου τεχνικού με τον Μαρινάκη να γίνεται μετά το Πάσχα. Για αυτό το λόγο στην πειραϊκή ομάδα έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις

προπονητών και στον ελληνικό Τύπο εμφανίστηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τον πάγκο.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του ελληνικού αθλητικού Τύπου στα υπόψη της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι ο Έμερι της Βαλένθια, ο Καπαρός της Μαγιόρκα, ο Κίκε Φλόρες της Αλ Αχλί, ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ της Οσασούνα, ο Μιγκέλ Γκονζάλες της Σεβίλλης, ο Μανθάνο που παραμένει εκτός πάγκων και ο Μαρθελίνιο που τον Φεβρουάριο απολύθηκε από την Σεβίλλη.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ συνέστησε υπομονή. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", τόνισε: "Περιμένετε να γίνει πρώτα η συζήτηση της διοίκησης με τον προπονητή. Και αυτή δεν θα γίνει πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα γίνει μετά, ίσως και μετά τον τελικό. Όποιος ρισκάρει για το αποτέλεσμα μπορεί να εκτεθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα