Βλέπει Γκέκα το Αμβούργο

19:17 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μεγάλο είναι απ' ό,τι φαίνεται το σουξέ του Γκέκα στο Αμβούργο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην άσος της Σάμσουνσπορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της γερμανικής ομάδας, η οποία αναζητά έναν φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υποβάλει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Πηγές από το Αμβούργο, μάλιστα, αναφέρουν πως το όνομα του Γκέκα συζητήθηκε πολύ σε τελευταία συνάντηση του Φινκ με τον Αρνεσεν, όπου το κυρίαρχο θέμα του ραντεβού ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της

ομάδας.Ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, άλλωστε, είχε δώσει πρόσφατα μία συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα, όπου είχε πει πως υπάρχουν σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα για τον πελάτη του.

Ο Γκέκας, βέβαια, ξέρει πως υπάρχουν ομάδες και από την Τουρκία που θα ήθελαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Η Σίβασπορ είναι μία απ' αυτές που καιροφυλακτούν, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να μπουν δυνατά στο παιχνίδι η Καϊσερίσπορ με την Μπούρσασπορ που είχαν εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του παίκτη με τη φανέλα της Σάμσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα