Βλάχος: Να δείξουμε στον κόσμο και τους επενδυτές ότι έχουμε μια καλή ομάδα

22:07 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Βλάχος μαζί με τους παίκτες του καλούνται το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ να σκοράρουν για πρώτη φορά και να πάρουν την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη. Άλλωστε, μετά τις δύο σερί ήττες στην έναρξη του πρωταθλήματος τα περιθώρια… στένεψαν για την Ένωση ήδη. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε σήμερα στους παίκτες του και τους τόνισε που πρέπει να «χτυπήσουν» την ομάδα της

Θεσσαλονίκης τονίζοντας «Ο Άρης είναι μια άναρχη ομάδα πρέπει να χτυπήσουμε στις πλάτες της άμυνας του. δεν θέλω άγχος, θα μπορούσαμε στα δύο πρώτα ματς να σκοράρουμε και να έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε» και συμπλήρωσε για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και των Χάρις – Βιντιάδη στο ΟΑΚΑ «Για εμάς δεν είναι τελικός, δεν θέλω άγχος. Θέλω να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και να δείξουμε στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν, ότι έχουμε μια καλή ομάδα».

Τέλος, ο Βλάχος τους απένειμε τα εύσημα για την εμφάνιση τους στις προπονήσεις «Πάτε όλοι αρκετά καλά και φανταστείτε στο δεξί άκρο της άμυνας δεν ξέρω ποιον να βάλω. Τον Αρκούδα που τρέχει πάνω κάτω συνέχεια και κάνει καλές εμφανίσεις ή τον Βαλεντίνο που τον τελευταίο μήνα πάει πολύ καλά; Θέλω να βελτιώνεστε ως παίκτες συνέχεια και θα χαρώ να σας δω να προχωράτε στην καριέρα σας και να πάτε στο εξωτερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα