Τελευταία δοκιμή με τον Βαλεντίνο Βλάχο

21:22 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το μοναδικό… ανοιχτό ζήτημα της 11άδας φαινόταν εδώ και μέρες, ότι θα ήταν ο παίκτης που θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Βαγγέλης Βλάχος είχε την επιλογή του Χρήστου Αρκούδα που ήταν βασικός σε όλα τα επίσημα και φιλικά και είχε αρκετά καλή παρουσία και τον Βαλεντίνο Βλάχο που δεν είχε παίξει σε επίσημο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ φαίνεται πάντως να… δίνει το χρίσμα του βασικού για το αυριανό ματς με τον Άρη στον δεύτερο, ως επιβράβευση της καλής εμφάνισης του για 25 λεπτά στην Λιβαδειά

πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Ο Βαλεντίνος ήταν σήμερα βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας στο δίτερμα. Οι άλλες θέσεις δεν είχαν αλλαγές με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Κουτρουμπή – Γιάγκο στα στόπερ, τον Κοντοέ ως αριστερό μπακ, τους Κορδέρο – Ρίκκα αμυντικά χαφ, τον Γκερέιρο μπροστά τους ως επιτελικό μέσο, τον Φούντα δεξί εξτρέμ, τον Λαγός αριστερό εξτρέμ και τον Κατσικοκέρη σε ρόλο σέντερ φορ στο 4-2-3-1.

Όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι η 11άδα του αγώνα με τον Άρη, εκτός αν ο Βλάχος συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Αρκούδα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον δούμε στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων».

Keywords
Τυχαία Θέματα