Βήμα πρόκρισης για Σπόρτινγκ

00:28 26/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 3-1
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε

Άλμα πρόκρισης έκανε η Σπόρτινγκ που κέρδισε με 3-1 τη Μάριμπορ και πέρασε στη 2η θέση.

Στο 6ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Νάνι, ενώ στο 10' οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χαντάνοβιτς έκανε λάθος εκτίμηση, ο Μανέ πλάσαρε και με τη βοήθεια και του Μέζατς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η Σπόρτινγκ συνέχισε να πιέζει και στο 35ο λεπτο πέτυχε κι άλλο γκολ. Ο Νάνι έκανε το

σουτ με την μπάλα να κοντράρει. Στην επαναφορά ο Πορτογάλος άδειασε όλη την άμυνα της Μάριμπορ και με σουτ έκανε το 2-0. Ωστόσο στο 42ο λεπτό μετά από σέντρα του Μέζατς, ο Τζέφερσον έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση λόγω πτώσης της τάσεως του ρεύματος και στ 65' ο Σλιμανί με όμορφο σουτ έκανε το 3-1.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Πατρίσιο, Τζέφερσον, Ολιβέιρα, Σέντρικ, Μαουρίτσιο, Καρβάλιο, Μάριο (82' Αντρέ Μάρτινς), Νάνι, Αντριέν Σίβα, Σλιμανί (75' Καρίγιο), Μανέ (66' Καρίγιο)

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Μέζατς,, Άργκους, Ραΐσεβιτς, Βρσιτς (46' Ιμπραΐμι), Φιλίποβιτς, Μερτέλι, Στογιάνοβιτς, Σάλαλιτς (69' Μποχάρ), Ταβάρες, Ζάχοβιτς (76' Μεντί)

Keywords
Τυχαία Θέματα