Βασιλιάς του Champions League ο Μέσι

23:56 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Στη Λευκωσία ο Μέσι προσέθεσε μια ακόμα ιστορική βραδιά στην καριέρα του. Με χατ τρικ οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε νίκη με 4-0 επί του ΑΠΟΕΛ

και έγινε παράλληλα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League εκθρονίζοντας τον Ραούλ. Ο Ισπανός είχε 71 γκολ και πλέον ο Μέσι έχει 74'. Πλέον πρώτη θέση στο όμιλο και τρίτη θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Οι "μπλαουγκράνα" απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πάρντο να αποκρούει το σουτ του Μέσι. Στο 17' ο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ είπε "όχι" και στον Σουάρες. Έξι λεπτά μετά ο Μέσι από πολύ καλή θέση σούταρε άουτ. Τελικά η πίεση των Καταλανών απέδωσε καρπούς στο 27' με τον Σουάρες με εκπληκτική ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (μετά από 390 λεπτά). Στο 38' ο Ραφίνια έκανε το σουτ με τον Μέσι να αλλάξει την πορεία της μπάλας και να γράφει το 0-2. Με το γκολ αυτό έφτασε τα 72 στο θεσμό και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του.

Στο 51' στο δεύτερο μέρος ο Πέδρο από ιδανική θέση σούταρε μόλις άουτ. Επτά λεπτά μετά ο Μέσι πέτυχε το 0-3 εκμεταλλευόμενος την πάσα του Άλβες. Ο ΑΠΟΕΛ στο 65' είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Βινσέντι να μην μπορεί να νικήσει τον Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα έμεινε με δέκα στο 69' όταν ο Ραφίνια είδε δεύτερη κίτρινη. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 84' όταν αποβλήθηκε και ο Αμορίν. Το μαγικό βράδυ για τον Μέσι ολοκληρώθηκε στο 87' όταν με ένα εκπληκτικό γκολ πέτυχε χατ τρικ και έκανε το 0-4.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Αμορίν, Καρλάο, Μοράις (72'Ντε Βινσέντι), Βινίσιους (73'Τζιμπούρ), Γκόμες, Αλωνεύτης (46'Εφραίμ), Σέρινταν, Μαντούκα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτρά, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα (61'Αντριάνο), Ράκιτιτς (61'Τσάβι), Ραφίνια, Σουάρες (76'Μπουσκέτς), Πέδρο, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα