Βιεϊρίνια: Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα

09:25 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τους κρίσιμους αγώνες μπαράζ κόντρα στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τα τελικά του EURO 2012 με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να υπογραμμίζει πως η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ένα όνειρο για τον ίδιο που έγινε πραγματικότητα.

Ο Βιεϊρίνια κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "A Bola"

τόνισε: "Η κλήση μου είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου για κάθε ποδοσφαιριστή. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να εκπροσωπήσει την πατρίδα του. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έρχομαι με την πρόθεση να βοηθήσω, το οποίο για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Ήξερα ότι ήμουν στην προεπιλογή του προπονητή για τους δυο αγώνες με την Βοσνία, αλλά δεν περίμενα να κληθώ. Πλέον, ο στόχος μου είναι να δείξω την αξία μου στον προπονητή".

Ο Βιεϊρίνια υποστήριξε πως η Εθνική Πορτογαλίας ήταν πάντα η πρώτη του επιλογή και αναφερόμενος στον επόμενο στόχο του δήλωσε: "Η Πορτογαλίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και είναι κρίμα που θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω των μπαράζ. Μας περιμένουν δυο δύσκολα ματς, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα