Βγήκαν τα.. καλάσνικοφ στη Βουλή της Ιορδανίας!

21:36 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο ήρεμες δεν τις λες τις συνεδριάσεις της Βουλής στην Ιορδανία καθώς εκτός από το κλασικό ξύλο που πέφτει σε πολλά κοινοβούλια, αυτοί το πήγαν ακόμα παραπέρα και πλέον ρίχνουν και με όπλα!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ταλάλ αλ Σαρίφ έβγαλε το καλάσνικόφ του και άνοιξε πυρ εναντίον ενός συναδέλφου του μέσα στο κοινοβούλιο χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Ο βουλευτής συνελήφθη και ο εισαγγελέας του Άμαν διέταξε την κράτησή του για 15

ημέρες. Ο κ. Σαρίφ κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της αρχής.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας Petra, ο Σαρίφ τέθηκε εκτός κοινοβουλίου, ενώ δεν έμεινε ατιμώρητο και το θύμα, ο βουλευτής Κουσάι αλ Νταμίσι, του οποίου η βουλευτική του ιδιότητα ανεστάλη για έναν χρόνο.

Πηγή ανέφερε ότι ο κ. Σαρίφ πυροβόλησε μετά από μια διαμάχη που είχε με τον συνάδελφό του, ο οποίος την Κυριακή είχε καβγαδίσει και με έναν άλλο βουλευτή, τον Γιαχία αλ Σαούντ.

Σε ιορδανικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνονται ο μεν Νταμίσι να βγάζει τα παπούτσια του ο δε Σαούντ να λύνει τη ζώνη του κατά τη διάρκεια της διένεξής τους, που αφορούσε τον εσωτερικό κανονισμό του κοινοβουλίου. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η διαμάχη τερματίστηκε εκεί.

Τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συνεδρίασης, ένας άλλος βουλευτής επιχείρησε να τραβήξει πιστόλι, αλλά τον σταμάτησαν οι συνάδελφοί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα