Παρουσιάστηκαν τα δυο νέα iPhone! (ΦΩΤΟ)

21:06 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Apple δια στόματος Τιμ Κουκ παρουσίασε τη νέα σειρά iPhone, 5S και 5C, τα οποία θα διαδεχθούν το iPhone 5, και θα είναι χρωματιστά και πιο.. διασκεδαστικά!

Το νέο φθηνό iPhone θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια ακριβή

με iOS 7 και μια φθηνή με 99 δολάρια (με 32 giga 199 δολάρια), η οποία όμως θα συνοδεύεται με ένα συμβόλαιο δυο ετών, καταλήγοντας έτσι να μην είναι και τόσο φθηνό.

Τα δυο νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου σε συγκεκριμένο αριθμό χωρών (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο), με το φθηνότερο μοντέλο να είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από τις 13 του τρέχοντος μήνα. Άλλες 100 χώρες θα προστεθούν μέσα στο Δεκέμβριο, όπου πιθανότατα να βρίσκεται και η Ελλάδα.

Το ακριβό, iPhone 5S θα κυκλοφορεί σε τρια χρώματα, χρυσό, ασημί και ένα 'διαστημικό' γκρι, ενώ το φθηνό, iPhone 5C από πλαστικό θα κυκλοφορεί σε πέντε διαφορετικά χρώματα, ροζ, πράσινο, άσπρο, μπλε, πράσινο και κίτρινο.

Τα δυο iPhone προσφέρουν ουσιαστικά ό,τι και το iPhone 5 μόνο που διαθέτουν φυσικά χρώμα, ενώ το iPhone 5S το εξελιγμένο iOS 7, το οποίο προσδοκούν να γίνει καλύτερο και από το Android.

Το ακριβό θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Α7, 64 bit και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όπως τόνισε κατά την παρουσίαση ο Τ. Cook είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται ένας τόσο ισχυρός επεξεργαστής σε οποιαδήποτε συσκευή τηλεφώνου.

"Ο κόσμος των προσωπικών υπολογιστών χρειάστηκε δύο χρόνια για να περάσει από τα 32 bit στα 64 bit. Εμείς θα το κάνουμε μέσα σε μια μέρα" ανέφερε."To πιο πρωτοποριακό τηλέφωνο που έχουμε δημιουργήσει, ενδεχομένως που έχει δημιουργηθεί ποτέ" πρόσθεσε ο Τ.Cook.

Keywords
Τυχαία Θέματα