Η οικογένεια που ζει στο 1986! (ΦΩΤΟ)

20:10 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η ζωή στο σπίτι της οικογένειας ΜακΜίλαν από το Οντάριο του Καναδά είναι λίγο διαφορετική! Οι ΜακΜίλαν τον περασμένο Απρίλιο πήραν μια γενναία απόφαση: να εγκαταλείψουν τη σύγχρονη ζωή και να επιστρέψουν στο 1986!

Έτσι, πέταξαν τα κινητά τους, τα iPad, την καλωδιακή τηλεόραση, το ίντερνετ και κάθε άλλο ίχνος σύγχρονης τεχνολογίας, βάζοντας σκοπό να περάσουν έναν ολόκληρο χρόνο παριστάνοντας ότι η χρονιά είναι και πάλι το 1986!

Μάλιστα, η επιλογή του Απριλίου ως μετάβαση από τη ζωή στο 2013 στο 1986 δεν ήταν τυχαία καθώς τότε

γεννήθηκε ο 27χρονος πατέρας της οικογένειας, Μπλερ ΜακΜίλαν.

Ο Μπλερ κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν παρακαλούσε συνεχώς τον 5χρονο γιο του να βγουν στην αυλή να παίξουν, όμως αυτός προτιμούσε να παίξει με το iPad. Έτσι, αυτός και η γυναίκα του αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τα smartphones, τους υπολογιστές τους, ακόμα και τις αυτόματες εσπρεσιέρες τους, ενώ κλείσανε τους λογαριασμούς σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που είχαν. Όμως δε σταμάτησαν μόνο εκεί. Άρχισαν να ντύνονται όπως στα '80s και να έχουν τα ανάλογα μαλλιά και... μουστάκια και σκοπεύουν να ζήσουν έτσι μέχρι τον Απρίλη του 2014.

Αντί για GPS χρησιμοποιούν χάρτη, και στη θέση του οικογενειακού υπολογιστή στο σαλόνι σήμερα υπάρχει μία τεράστια εκτενέστατη εγκυκλοπαίδεια. Φυσικά δε χρησιμοποιούν πια ψηφιακή μηχανή, αλλά κλασική αναλογική φωτογραφική μηχανή με φιλμ.

«Βλέπουμε πολύ πιο συχνά φίλους που έρχονται σπίτι, μιλάμε από το σταθερό τηλέφωνο, ακούμε τους αγώνες στο ραδιόφωνο, ενώ εγώ έχω ήδη διαβάσει 12 βιβλία μέσα σε λίγους μήνες!», λέει η Μόργκαν ενθουσιασμένη με τη νέα της ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα