Βεργέτης: Η ψυχή του Ουσέρο δεν είναι στην Τρίπολη

15:58 16/12/2014 - Πηγή: AEK365

Για ένα ακόμη παιχνίδι (τέταρτο στη σειρά!) ο Στάικος Βεργέτης άφησε τον Φερνάντο Ουσέρο εκτός αποστολής του Αστέρα Τρίπολης.

Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά καθώς ο γεννηθείς στις 27 Μαρτίου του 1984 Αργεντινός μέσος μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στους Αρκάδες θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ουσέρο είναι δεδομένα προς πώληση και για την απόκτησή του έχει ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες εκτός Ελλάδας.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis» για το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» του βορρά, αλλά και για το γιατί τον αφήνει εκτός αποστολής εξηγώντας ότι η ψυχή του 30χρονου μέσου δεν είναι στην Τρίπολη.

«Δεν το γνωρίζω ουσιαστικά, αλλά είναι πολύ λογικό και πιθανό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουσέρο από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολλές ομάδες. Δεν γνωρίζω ποιες ομάδες έχουν κάνει πρόταση. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης» τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο Αργεντινός:

«Ο Ουσέρο είναι ένας καλός παίκτης. Δεδομένο αυτό. Τώρα το κατά πόσο θα μπορεί να παίξει θα το κρίνει ο προπονητής. Ο Ουσέρο δεν είναι αμυντικό χαφ, βοηθάει στο οργανωτικό κομμάτι, μοιράζει καλές πάσες, δεκάρι όμως δεν θεωρείται».

Για το μέλλον του Ουσέρο στην Τρίπολη είπε: «Όπως είναι η κατάσταση, ο παίκτης ναι μεν είναι στην Τρίπολη, αλλά η ψυχή του δεν είναι εκεί. Ο Ουσέρο δεν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, τον έχω εκτός».

Keywords
Τυχαία Θέματα