Ο 17χρονος με τα 72 εκατ. δολάρια τελικά έλεγε ψέματα...

15:03 16/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγο καιρό ο 17χρονος Μοχάμεντ Ισλάμ είχε εντυπωσιάσει τους πάντες, όταν μιλώντας στο New York Magazine είχε υποστηρίξει ότι παίζει μετοχές στα διαλείμματα του σχολείου του και έχει καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να βγάλει 72 εκατ. δολάρια!

Τώρα όμως ο μαθητής από το Κουίνς της Ν. Υόρκης παραδέχεται πως τίποτε από αυτά δεν είναι αλήθεια και πως τα έβγαλε όλα από το κεφάλι του...

Σε νεότερη συνέντευξή του στο New York

Observer, είπε ότι ήρθε σε επαφή με μια δημοσιογράφο του New York Μagazine, μέσω του πατέρα ενός φίλου του ο οποίος του έδωσε το τηλέφωνό του. Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Τζέσικα Πρέσλερ τον κάλεσε και κανονίσανε τη συνάντηση, στην οποία ισχυρίστηκε ότι έχει καταφέρει να βγάλει το εν λόγω τρελό χρηματικό ποσό.

Στην πραγματικότητα έχει ένα τύπου «επενδυτικό κλαμπ» με φίλους και απλά κάνει προσομοίωση της αγοράς, όμως με ψεύτικα χρήματα σαν αυτά της Μονόπολη.

Μάλιστα, ο 17χρονος έχει εξοργίσει τους γονείς του. Ο Μοχάμεντ εχθές δεν κοιμήθηκε στο σπίτι του. «Ο πατέρας μου θέλει να με διώξει από το σπίτι, δεν του αρέσει να λέω ψέματα στον κόσμο», είπε, ζητώντας και πάλι συγγνώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα