Βενγκέρ: Ατύχημα ο αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ

15:11 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για μόλις 3η φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων με τον Αρσέν Βενγκέρ να σπεύδει να υπερασπιστεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας ισχυριζόμενος πως για μια ομάδα που έχει βρεθεί στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους τελικούς της διοργάνωσης, ο εφετινός αποκλεισμός μοιάζει με ατύχημα.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Φυσικά και όταν αποκλείεσαι από το Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, αλλά κάθε ομάδα ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο. Θέλεις

να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει το ρίσκο να αποκλειστείς σε κάποια φάση. Πρέπει να αντιμετωπίζεις την απογοήτευση, είναι μέρος του να είσαι μεγάλος σύλλογος. Ας μην ξεχνάμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παίξει στους τρεις από τους τελευταίους τέσσερις τελικούς, οπότε πρέπει να αναλογιστούμε τον αποκλεισμό τους ως ατύχημα".

Όσο για τις πιθανότητες κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από την Άρσεναλ, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε το τρόπαιο και η Τσέλσι το ίδιο. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ-πολύ κοντά. Αντιμετωπίζεις ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη με μεγάλα κλαμπ. Αλλά ίσως αυτή να είναι η χρονιά του Λονδίνου, ποτέ δεν ξέρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα